avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contencios-taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contencios-taxa judiciara de timbru

Bunaziua,
Hristos a inviat!
Va rog sa-mi explicati de ce, in opnia Dvs., pentru anulare act ad-tiv si restituire CASS( in cuantum de 11000 lei) mi s-a fixat o taxa de timbru de 150 lei? in OUG din 2013 scrie 50 lei pentru anulare act ad-tiv, suma care prin HG se va actualiza cu rata inflatiei. N-am reusit sa vad nicio forma consolidata pe 2017! Mi s-a respins si cererea de reexaminare.:O
Multumesc anticipat...:frantic:

Alte discuții în legătură

Trebuie sa fac ocerere reexaminare in dosar la contencios ad-tiv ... Valerychy Valerychy Trebuie sa fac ocerere reexaminare in dosar la contencios ad-tiv unde mi-a fost respinsă cererea de diminuare a taxei de timbru de 300 lei,pot renunta la ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)
Este ilegală taxa de timbru de 100 de lei cerută de instanță pentru obiectul de nulitate a unui proces verbal al unei hotărâri a adunării generale a asociației de proprietari ? flory_mr flory_mr [quot][b]Ileana Schwarz a scris:[/b] [quot] Vedeti art. 3 din O.U.G. nr. 80/2013 (1) Acţiunile şi cererile evaluabile în bani, introduse la instanţele ... (vezi toată discuția)