avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala fata de hotar a unei ......
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala fata de hotar a unei ......

Buna seara; la sat, uneori si la oras, este vorba de constructia si amplasarea unui closet (latrina), o nevoie imperioasa, unde sistematizarea/canalizarea nu a venit.
Exista o reglementare legala in ce priveste distanta fata de hotar? Multumim!

Alte discuții în legătură

Legislatie amplasare statie epurare sistem canalizare centralizat satesc costel1966 costel1966 Care este normativul de lege care reglementeaza conditiile de amplasare a statiilor de epurare sistem canalizare centralizat satesc? Concret, ma intereseza ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Exista niste reglementari legale in privinta amplasarii podetelor si santurilor de pe marginea drumurilor intr-o localitate? asanionela asanionela Buna ziua! In satul in care locuiesc parintii mei se reabiliteaza drumul, podetele si santurile. Santurile si podeturile nici nu mai existau, pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)