avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege18/1991

Se poate pt.autori din Tp care au decedat inainte de aparitia leg 18/91. sa- se formuleze cerere pt.restabilirea dreptului de propietate doar de un mostenitor pt. profitul tuturor (fara mandat). ? Pt.ca - eu am primit -o asemenea motivare in urma unei hotarari date de Jud.Cornetu. P.S singura cerere care -a fost admisa de instanta -a fost a tutorelui meu in numele meu .instanta motivand ca a fost facuta in .. profitul tuturor mostenitorilor

Alte discuții în legătură

Recurs la hotarare privind anularea partiala absoluta a titlului de proprietate amot amot La ce putem sa ne asteptam in cazul recursului ? Datele problemei sunt: -in 1993 s-a emis pe numele bunicei mele adeverinta de reconstituire a dreptului de ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 Barosanugs73@gmail.com. Barosanugs73@gmail.com. Daca autoru de pe TP a- decedat inainte de aparitia leg.18/1991 exista posibilitatea ca - de cererea de stabilire prop formulata de unul din mostenitori sa ... (vezi toată discuția)
Radiere mostenitori din tp gigelas gigelas Patru frati sunt mostenitorii defunctilor parinti. In 1991,doar unul dintre frati,face o cerere in baza Legii 18/1991,prin care solicita reconstituirea ... (vezi toată discuția)