avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incident
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incident

Buna! In data de 17.04.17, am ajuns acasa in jurul orei 22 si mi-am parcat masina vis a vi de bloc, (in fata blocului unde parchez eu de cateva luni de cand m-am mutat aici, era parcata alta masina, aici in zona nu poti plati pt locurile de parcare, pt ca nu sunt). Un vecin de la parter care are o firma deschisa (cu adresa la parter) a inceput sa ma injure si sa se tipe, ca de obicei. Nu l-am bagat in seama, am urcat sus cu gandul sa fumez o tigara si mai apoi sa cobor la chiosc jos si sa mut masina daca se va elibera locul meu. Dupa vreo 10-20 de minute am coborat si am gasit masina stropita cu lavabil, var. Vecinul de pe veranda ilegal construita, ma intrebat daca imi place cum arata masina, eu lam intrebat ce a avut cu masina de a stropito. Dupa care el a inceput sa ma injure si a iesit de pe veranda sa vina sa ma loveasca, moment in care eu am fugit catre chiosc si am sunat la 112. El a fugit innauntru, a venit politia, au zis ca nu au ce sa ii faca findca e var/lavabil se spala.(si nici martosi nu am ca el a stropit-o) Au batut la el la usa, nu a raspuns nimeni si au plecat. Pana sa vina politia, a venit si cumnatul meu la mine. Ne-am apucat sa curatam masina, dupa ce a plecat politia, si vecinul a iesit iar. A inceput sa injure si sa imi zica ca nu am rezolvat nimic si a venit catre mine. M-a izbit de masina, mi-a busit usa de la masina dupa care mi-a dat 2 pumni in cap. Am sunat sin nou la 112, a venit iar politia. Din nou el nu a iesit. Au vazut si politistii ca masina era lovita si innainte nu era. Mi-au vazut si ei cucuiele care innainte nu le aveam. La gaza cu lovitul e martor cumnatul meu si mai un vecin care a zis ca nu se baga finda a mai avut probleme cu asta si ii e frica. Am mers la politie, am facut plangere penala, apoi la spital iar ziua urmatoare in 18 am scos cert medico-legal, 5 zile mi-a dat medicul legist. Am fost sa il depun la politie dar nu mi l-a primit. Ce e de facut mai departe? O sa am castig de cauza? Nu am avut treaba niciodata cu politia, cu batai, cu scandale si nu imi e tot una. Multumesc frumos, anticipat!

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru impiedicarea folosirii locuintei Lielena Lielena Buna ziua, De 3 ani ma confrunt cu o situatie neplacuta, provocata de vecinii care s-au mutat acum 3 ani deasupra mea. Totul a inceput cu zgomotele produse de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in data de 20 /12/2020 ,am avut un incident in parcarea ... colonelu69 colonelu69 Buna ziua,in data de 20 /12/2020 ,am avut un incident in parcarea din spatele blocului,acrosand usor usa masini unui vecin la manevra de dat inapoi,dupa o ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)