avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proba dubioasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proba dubioasa

Buna ziua,
Intr-un dosar civil in care am fost reclamant, am depus ca proba un extras de pe contul meu bancar care arata ca la data de x aveam in cont suma y, la banca z.
Intr-un dosar urmator, in care sunt parat, am constatat ca reclamantul (care nu are nicio legatura cu dosarul anterior mentionat, nici ca obiect al cauzei si nici cu partea adversa din acel dosar) a depus o copie dupa acel inscris al meu (extras de cont personal), considerand ca ar fi o proba in favoarea lui.
Fata de primul dosar, dupa care s-a facut copia inscrisului meu depusa in a2lea dosar, nu puteam avea acces decat eu si paratul (personal sau prin avocatul angajat).
Toate dovezile arata ca inscrisul extras de cont din primul dosar a fost "primit" de catre partea adversa din al 2lea dosar, nu prin copierea din dosarul civil, ci direct de la paratul din primul dosar (dat fiind ca si acesta a primit, ca si instanta, acelasi material probator).
Mai precis, consider ca avocatii partilor adverse mie in cele doua dosare (sau insasi partile reprzentate), s-au inteles la un "schimb" de inscrisuri care sa poata fi folosite impotriva mea.
Dat fiind ca e vorba de un extras de cont al meu , cum s-ar putea interpreta dpdv legal, acest... trafic? Exista conotatii penale, civile, deontologice?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ma judec cu fostul meu angajator augustin39 augustin39 buna ziua !am lucrat in cadrul unui restaurant unde lucram 2 zile cu doua zile(programul fiind de la 08.00 -adeseori pana la 04.00-05.00 dim) orele nefiind ... (vezi toată discuția)
Contestatie a unui proces-verbal intocmit de ipj- politia rutiera catalina.p catalina.p Ce taxe / taxa de timbru judiciar trebuie sa platesc la JUDECATORIE pentru o actiune de contestare / plangere impotriva unui proces verbal incheiat de politia ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)