avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare firma de intermediere online
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare firma de intermediere online

Buna ziua!

Am decis sa infiintez o firma de intermediere care isi desfasoara activitatea pe o platforma online.Platforma va fii publica si va contine informatii legate de furnizorii pricipali cu care firma va colabora si date legate de preturi, oferte, promotii, etc.
Ma aflu inca in stadiul de inceput in care doresc intocmirea unui plan de afaceri si nu gasesc niciunde in codul CAEN obiectul meu de activitate. Daca ma poate ajuata cineva care lucreaza in domeniul acesta, ii multumesc.
Cel mai recent răspuns: timitodor123 , utilizator 19:29, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Furnizorii sunt Magazinele care practica comertul cu ridicata. Deci cuprind o gama variata de produse, incepand de la produse alimentare, pana la electrocasnice si aparatura birotica.
Teoretic firma pe care doresc sa o infiintez este doar o platforma online facuta cu scopul de a oferii informatii intreprinderilor mici si mijloci, cu referire la preturi si promotii a unor furnizori de pe o anumita zona.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile legale site anunturi V.lica V.lica Buna ziua, as vrea sa intreb care sunt obligatiile legale pe care trebuie sa le aiba un site de anunturi. Am gasit raspunsuri pe internet dar mai mult despre ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7990 - necesar brevet de turism? MalinaRusu MalinaRusu Buna ziua. Ma intereseaza sa deschid o firma care face travel design (personalizarea vacantei) si care posteaza oferte turistice individuale, fara contracte cu ... (vezi toată discuția)