avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordare spatiu parcare pentru societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordare spatiu parcare pentru societati

Pe scurt speta mea suna in felul urmator , am o societate X care are magazin la parterul unui bloc si care isi face aprozionarile fara a avea spatiu special de descarcare masinile descarcand in zona de langa magazin , acolo este un spatiu public marcat ca parcare publica unde mereu se afla masini parcate , marfa e descarcata pe zona carosabila iar cei care descarca mereu isi iau amenzi pentru ca e semn de stationare interzisa , ca sa obtin un loc de parcare privat in zona respectiva am nevoie de aceeasi autorizatie ca o persoana fizica ? inseamnad sa completez o cerere standard dar pentru concesionarea unui loc de parcare , societatile cad sub incidenta altei legi avand statut de persoana juridica ? Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)