avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod Caen pt servicii de catering cu livrari la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod Caen pt servicii de catering cu livrari la domiciliu

Buna ziua!
As dori sa deschid o pizzerie doar cu livrari la domiciliul clientului,ma puteti ajuta cu codul Caen pe care trebuie sa-l inregistrez?Sau imi puteti spune unde sa cer mai multe detalii?M-ar interesa si pasii pe care trebuie sa-i urmez,ce avize si autorizatii trebuie sa am?
Va multumesc frumos,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: GDanaS , utilizator 16:19, 20 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de deliberare/vizare anuala a autorizatiei de functionare GDanaS GDanaS Buna seara! Doresc sa deschid in sectorul 2 al Capitalei o pizzerie cu livrari la domiciliul clientului si livrari tip catering pe baza de contract.Imi ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma georgianaavram georgianaavram Buna ziua, Un apropiat de-al meu doreste sa isi deschida intr-o zona rurala o pizzerie ( doar livrari la domiciliu cu cel mult 3 angajati), problema este ca ... (vezi toată discuția)