avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de deliberare/vizare anuala a autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de deliberare/vizare anuala a autorizatiei de functionare

Buna seara!
Doresc sa deschid in sectorul 2 al Capitalei o pizzerie cu livrari la domiciliul clientului si livrari tip catering pe baza de contract.Imi puteti spune va rog ce cod caen se potriveste cel mai bine acestor activitati?Mentionez faptul ca nu voi avea loc de servit masa pentru clienti.In cazul acesta mai trebuie sa platesc taxa pentru eliberare/avizare anuala privind desfasurarea activitatii de alimentatie publica,stabilita de catre consiliile locale,mai exact 3000lei?
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Alte taxe si impozite CHANEL CHANEL [b]Fata de o firma care desfasoara comert cu amanuntul , la o firma cu activitati de alimentatie (catering ) , exista in plus alte taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din locuinta in spatiu alimentatie publica GDanaS GDanaS Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare! Doresc sa infiintez o firma de catering doar cu livrari la domiciliul ... (vezi toată discuția)