avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie imobil din locuinta in spatiu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie imobil din locuinta in spatiu alimentatie publica

Buna ziua!
Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare!
Doresc sa infiintez o firma de catering doar cu livrari la domiciliul clientului .Am gasit o casa la curte unde sa deschid punctul de lucru(Bucuresti, sector 2).
Care este legea care ma obliga sa-mi desfasor activitatea comerciala intr-un spatiu destinat alimentatie publice si nu intr-un spatiu destinat locuintei,asa cum cer Primaria si Politia Locala?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil GDanaS GDanaS Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de catering doar cu livrari la domiciliul clientului,insa nu stiu daca proprietarul casei pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil SarbDana28 SarbDana28 Buna seara!As dori sa stiu care sunt actele necesare,taxele pe care trebuie sa le platesc si unde trebuie sa ma duc pentru a putea schimba destinatia unei case ... (vezi toată discuția)
Taxa de deliberare/vizare anuala a autorizatiei de functionare GDanaS GDanaS Buna seara! Doresc sa deschid in sectorul 2 al Capitalei o pizzerie cu livrari la domiciliul clientului si livrari tip catering pe baza de contract.Imi ... (vezi toată discuția)