avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie imobil

Buna seara!As dori sa stiu care sunt actele necesare,taxele pe care trebuie sa le platesc si unde trebuie sa ma duc pentru a putea schimba destinatia unei case la curte aflata in sectorul 2 Bucuresti.
Intentionez sa inchiriez acest imobil unei firme de catering exclusiv cu livrari la domiciliu.Puteti sa-mi spuneti va rog si daca destinatia spatiului trebuie sa fie "spatiu alimentatie publica" sau "spatiu comercial"?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: SarbDana28 , utilizator 20:19, 24 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil GDanaS GDanaS Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma de catering doar cu livrari la domiciliul clientului,insa nu stiu daca proprietarul casei pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru spatiu pentru servicii profesionale PaulD91 PaulD91 O companie care detine un birou la parterul blocului vrea sa inchirieze acest spatiu unei alte companii ce doreste sa deschida o bucatarie pentru catering ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din locuinta in spatiu alimentatie publica GDanaS GDanaS Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare! Doresc sa infiintez o firma de catering doar cu livrari la domiciliul ... (vezi toată discuția)