avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... majorari
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

majorari

Buna ziua,
Am preluat o societate care in aprile 2007 a platit impozit pe dividende, dar nu a declarat,am depus declaratia 100 pentru asta in iunie 2009(s-a primit avertisment).Toate celelate obligatii au fost declarate si achitate in termen, dar distribuirea din contul unic s-a facut in ordinea intrarii sumelor in cont, astfel incat impozitul pe dividende platit in 2007 a stins alte obligatii , si tot asa... impozitul pe dividende declarat cu intarziere (dar cu data de 04.2007)fiind stins cu sume achitate in contul unic in iulie 2009, generandu-se majorari de 6500 ron.Ce pot face in acest caz?
Luiza Ionita
Cel mai recent răspuns: LUIZAION , utilizator 11:39, 22 Septembrie 2009
banuiesc ca ati verificat fisa pe platitor ...
Plata asta in cont unic e diabolica , asta e una din consecinte. In cazul ca suma majorarilor este din fisa de platitor , nu aveti alte sanse decit sa o platiti .
In instata nu se poate rezolva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie impoz/dividende nedepusa aura.radulescu aura.radulescu Daca am platit impozitul pe dividende ( aferente anului 2009) in aprilie 2010 dar nu am depus declaratia 100 pt impozitu/dividende ce se intampla? Multumesc (vezi toată discuția)
Plata taxe vornicu lumi vornicu lumi va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)
Cine plateste penalitatile?/ ce implica cererea de compensare? nitmar nitmar Am achitat anul trecut un impozit minim ce a fost distribuit de catre AFP din contul unic in dividente persoane fizice/2005 fara niciun temei sau baza legala, ... (vezi toată discuția)