avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit/Declarare venit piata forex
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit/Declarare venit piata forex

Am inceput recent sa tranzactionez pe piata forex. Cum declar veniturile ? Prin declaratia 200 anul viitor? Cum pot evita impozitarea veniturilor , am auzit ca daca iti retragi banii in SKRILL si nu in banca atunci nu mai platesti impozit. Cat este impozitul pentru astfel de cazuri ?

Alte discuții în legătură

Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)
Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum sunt impozitate veniturile realizate din forex in romania? nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit ... (vezi toată discuția)