avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu

Buna seara
Doresc sa aflu daca arestul la domiciliu in uk se va scadea din pedeapsa.Sint monitorizata cu bratara la picior, nu am voie sa parasesc casa intre 23-5 dimineata, dar in cursul zilei mi-au dat voie sa merg la lucru si sa duc copii la scoala si la activities. Cit se scade , doar acele ore cit am fost obligata sa stau in casa sau toata ziua si noaptea cit am fost plasata in arest la domiciliu monitorizata
Multumesc

Alte discuții în legătură

scaderea din pedeapsa Amy77 Amy77 Buna seara As dori o informatie sau daca cineva e in situatie similara, sa imi dea un raspuns.Perioada cu bratara la picior ( monitorizata) si intre anumite ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, ma intereseaza sa aflu, daca ma poate ajuta cineva ... carmen.andreea carmen.andreea Buna dimineata, ma intereseaza sa aflu, daca ma poate ajuta cineva va rog care este diferenta dintre Control judiciar si Arest domiciliar (cu bratara ... (vezi toată discuția)
Despre codul muncii - acordare spor de noapte cosminblidari1982 cosminblidari1982 mai am o intrebare cite ore trebuie lucrate pe timp de noapte ca sa primesc sporul de noapte (vezi toată discuția)