avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare din oficiu in scopuri de tva persoana ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare din oficiu in scopuri de tva persoana fizica

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema.Daca o persoana fizica are 2 constructii cu destinatie locuinta , receptionate una in 2004 si una in 2010, au fost vandute ambele in decursul unui an respectiv 2015, depasind plafonul ptr inregistrare in scopuri de tva, avea obligatia inregistrarii la ANAF in scopuri de TVA? Multumesc ptr raspuns.

Alte discuții în legătură

Plata tva Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am vandut in anul 2017 luna septembrie un apartament la pretul de 45.000 euro in iulie 2018 am facut o noua vanzare de 32.000 euro intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Tva aplicat la valoare teren construibil dia_8 dia_8 Sunt persoana fizica si detin in proprietate doua terenuri construibile, pe care le-am achizitionat in urma cu peste 15 ani. Anul acesta as dori sa le vand ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de la anaf nistoraura nistoraura am primit o instintare de la anaf ca in 2015-2016 am facut tranzactii imobiliare si am depasit plafonul de 220000 lei si ca trebuia sa ma declar platitoare de ... (vezi toată discuția)