avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... salariat care nu doreste sa-si efectueze concediul
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

salariat care nu doreste sa-si efectueze concediul

Pe baza carui art. din lege un salariat din invatamant poate fi obligat sa-si efectueze concediul de odihna aferent anului scolar in curs? Mentionez ca a completat si semnat programarea concediului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 24 Aprilie 2017
Codul Muncii
Art. 149
Salariatul este obligat să efectueze
în natură concediul de odihnă în perioada în care a fost programat, cu excepţia situaţiilor expres prevăzute de lege sau atunci când, din motive obiective, concediul nu poate fi efectuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vasimarian13 vasimarian13 imi pot efectua o parte din concediul legal de odihna pe anul in curs,anul viitor,daca da ce lege imi da acest drept,in ce conditii si daca pot fi impiedicat ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna alerima alerima Buna ziua!Am facut programare pentru concediu in anumite perioade din fiecare luna a anului,dearece daca nu aveam o programare si aveam nevoie de concediu ... (vezi toată discuția)