avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot sa fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot sa fac

Ce pot sa fac am depus o sesizare la itm ca avem contract la 6 ore si noi suntem obligati sa lucram 8 sau 16 ore itm sa dusz an control si ia spus angajatorului cine a depus sesizarea si ia dat si sesizarea sa o citeasca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 21 Aprilie 2017
Asteptati raspunsul scris de la ITM la sesizarea dvs.
Sesizarea fiind depusa in scris, cu nr. de inregistrare/ data, angajatorul nu va risca sa ia masuri disciplinare impotriva dvs., deoarece puteti deschide actiune in instanta impotriva sa.
In acest caz, sesizati forurile superioare Inspectia Muncii si/sau Ministerul Muncii.

Inspectia Muncii
Pentru petiții puteți depune petiția prin următoarele căi de comunicare: fax, email, poșta sau la ghișeul instituției.
[ link extern ]

Ministerul Muncii și Justiției Sociale
Adresă: str. Dem.I.Dobrescu nr.2 - 4 sectorul 1 Bucureşti, cod poștal 010026
E-mail:relatiicupublicul@mmuncii.gov.ro
Mia trimis sms ca mia citit sesizare si ca o sa tina cont de asta
Cine va trimis sms? ITM-ul ???
Nu angajatorul

Alte discuții în legătură

Sesizare itm, despagubiri ore lucrate munteanu43 munteanu43 bunaziua. lucrez la o firma da paza. agent de paza de noapte si am 260 de ore pe luna. am facut 3 sesizari la itm si nu s-a intimplat nimic...ce pot face? ii ... (vezi toată discuția)
Sesizare for superior itm judetean conelia anghel conelia anghel Buna ziua Sunt angajata cu CIM nedeterminat la un agent economic cu care ma aflu in conflict de munca (proces).Anterior declansarii conflictului, in ... (vezi toată discuția)
Contestatie raspuns itm balanluci balanluci Buna ziua Am facut o reclamatie la ITM, am primit raspunsul dar judtificarea nu este ok, este foarte clar ca a fost dat asa sa fie dat un raspuns in 30 de ... (vezi toată discuția)