avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Pentru intocmirea dosarului de obtinere a indemnizatiei de somaj, daca in ultimele 24 de luni am lucrat la 3 angajatori in total 13 luni, iar la ultimul angajator am lucrat 3 luni, adeverinta cu salariile (anexa 11, anexa 26 la normele metodologice) se obtine de la toti 3 angajatorii sau doar de la ultimul angajator? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BANESCULUCIA , utilizator 15:05, 21 Aprilie 2017
de la toti angajatorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru indemnizatia somaj sorineldobre sorineldobre am citit pe un site care sunt documentele necesare pt. alcatuirea dosarului de acordare a indemnizatiei de somaj si nu am mai vazut : 1.dovada achitarii ... (vezi toată discuția)
Somaj Vali26 Vali26 ce acte trebuiesc pentru a trimite un salarit in somaj. Salariatul a lucrat norma de timp redus/partial, nu 8 ore. (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)