avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Venit blocat in totalitate din cauza popriri!
Discuție deschisă în Executare silită

Venit blocat in totalitate din cauza popriri!

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea.. Am un cont deschis la o banca si recent am incasat o suma de 700 lei . Precizez ca nu sunt angajat,pensionar etc... Mai precis am facut o retragere de pe un site web. Deci aceasta suma nu provine din venituri periodice. Si in acest moment sunt siguri banuti de care sa ma folosesc neavand salariu sau orice altfel de venit .

Si banca respectiva a blocat in totalitate suma . Practic singurul venit al meu.

Pot avea castig de cauza in eventuala demararii unui proces ?
Cel mai recent răspuns: LaurentiuG11 , utilizator 14:46, 21 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns si promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua Am avut mai multe credite bancare ce nu le-am putut achita la timp si am ajuns in situatia executari silite ,mai precis mi s-au pus mai multe ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)