avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa completare rjip
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa completare rjip

Se trece plata contribuția cas si casă in registru de încasări si plați ?

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:38, 22 Aprilie 2017
Da, ambele conform documentelor de plata. Aveti in vedere ca la sfarsit de an nu se preiau automat totalurile din rjip si se trec in d200 pentru ca e posibil sa aveti cheltuieli care nu se deduc total ci limitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sistem real - plata cas si cass se trece in registrul de incasari si plati? DianaGherea DianaGherea Sunt PFA in sistem real. Nu am angajati. Plata CAS SI CASS se trece in registrul de incasari si plati? Plata CAS este cheltuiala deductibila? Dar plata CASS ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)
Sold negativ in registrul de incasari plati alina851 alina851 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA si voiam sa stiu ce fac cu sold negativ din primele luni de activitate, in care, bineinteles ca am avut mai mult ... (vezi toată discuția)