Sunt PFA neplatitoare de TVA si voiam sa stiu ce fac cu sold negativ din primele luni de activitate, in care, bineinteles ca am avut mai mult cheltuieli decat incasari. Se poate trece sold negativ in Registrul de incasari-plati? Cum se rezolva situatia, pentru ca eu stiam ca nu ai voie sa ai sold negativ la sf. zilei?
Multumesc mult. Imi cer scuze ca am insistat, insa eu stiam (tot de la un contabil autorizat) ca cele doua sunt acelasi lucru, de aceea eram nelamurita. Plus ca mai citisem si ca totalul se face in fiecare luna, etc.
Registre pfa
bubuleanu
Am o nelamurire in privinta registrelor. Daca la inceputurile activitatii am fost la adm. fin. si am inregistrat toate acele registre care sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Activitate taxi
fionut
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu regitrele incasari si plati si inventar
sant in sistem real si inca nu am completat pt anul 2011 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.