avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament cu chirie la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament cu chirie la stat

Stau intr-un apartament cu chirie la orizont sa. Ap. a fost obtinut de mama de la servici in 1976...mama a decedat intre timp...4ani..vreau sa trec ap. pe numele meu...doi frati ma sustin dar unul nu vrea sa imi dea semnatura...cum trebuie sa procedez...si cine poate sa ma ajute??

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate intre frati (sora si frate) ... un1ck un1ck drept de proprietate intre frati (sora si frate) 1. Daca tatal nostru a decedat, avand o casa la tara si un apartament in oras, ambele fiind pe numele ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de niste sfaturi va rog (mostenire,testament,...) costeliasi costeliasi Mesaj:am si eu o nedumerire,si m-am gandit ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi: nu demult am terminat o casa care este proprietate personala a mamei mele. ea ... (vezi toată discuția)
Vanzare ap ipotecat RamonaJ RamonaJ Buna ziua, Povestea noastra suna astfel: Avem un ap. ipotecat de 4 ani si acum am dori sa il vindem,mentionez ca este un ap cu 2 camere conf 2 si rata este ... (vezi toată discuția)