avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de plata ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de plata ANRP

Am primit un titlu de plata in original de la ANRP, pe data de 13.03, pentru prima transa de plati.

Va rog ati putea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac acum pentru a incasa banii? Trebuie EU sa intreprind ceva ca sa incasez banii in cadrul celor 175 de zile prevazute de lege sau sa astept o notificare ca banii au fost virati la cec in aceasta perioada de 175 de zile?.

Cel mai recent răspuns: ni_leta , utilizator 00:13, 22 Aprilie 2017
Buna seara
Trebuie sa asteptati dar cei de la CEC nu va vor contacta sa va anunte ca au fost virati banii. Asa ca cel mai bine este sa mergeti din cand in cand la CEC si sa intrebati.
Puteti verifica si pe site-ul MFP. Introduceti seria si nr. Titlului si vedeti daca s-au virat banii.
O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp- virarea banilor catre cec bank bva9090 bva9090 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. In luna februarie a anului curent am fost la sediul anrp pt a depune dosarul pt emitarea titlului de plata iar ... (vezi toată discuția)
Beneficiar al legii 164/2014 -mama mea care a decedat nleanca nleanca buna ziua! va rog frumos si foarte respectuos daca puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in cazul urmator: mama mea este beneficiara a legii 164/2014 cu inca ... (vezi toată discuția)
Intrebare dosar legea 290 / 2003 chirila12 chirila12 Buna ziua, am primit saptamana asta prima transa de bani de la ANRP pentru un dosar legea 290 depus la ei din august 2007, si spre surprinderea mea suma era ... (vezi toată discuția)