avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... beneficiar al legii 164/2014 -mama mea care a decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

beneficiar al legii 164/2014 -mama mea care a decedat

buna ziua! va rog frumos si foarte respectuos daca puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in cazul urmator: mama mea este beneficiara a legii 164/2014 cu inca 6 rude si si a primit instintarea ca s-a emis titlul de plata pentru transa intai , banii pe care puteau sa ii ridice de la cec nu sunt inca virati de ministerul finantelor ,conform legii au 175 de zile de la primirea instiintarii dar acum mama mea a decedat si nu avem inca succesiunea facuta ,daca transa intai va fi disponibila pentru plata la cec ; intrebare :celelalte rude pot ridica banii fara noi -suntem 2 mostenitori ?!
va multumesc frumos !
cu deosebita stima si multa consideratie ,
Leanca Niculina
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:21, 2 Aprilie 2018
Faceti cat mai repede succesiunea ca sa puteti incasa banii. Pe titlul de plata sunt inscrisi toti cei 6 beneficiari? Daca da, ceilalti vor avea probleme in a-si incasa partea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de plata anrp roxiboo roxiboo Am primit un titlu de plata in original de la ANRP, pe data de 13.03, pentru prima transa de plati. Va rog ati putea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac acum ... (vezi toată discuția)
Titlu de plată conform legii 164 Cîrjan Ștefan Cîrjan Ștefan Nu se poate încasa o tranșă din bani conform unui titlu de plată emis de ANRP , deoarece succesoarea unuia din cei desemnați pe titlu nu poate face inca ... (vezi toată discuția)
Succesiune parinti ! nleanca nleanca Buna ziua. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in problema care o intampin: suntem 2 frati In anul 2012 am facut succesiunea dupa tatal meu care a ... (vezi toată discuția)