avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de plată conform legii 164
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de plată conform legii 164

Nu se poate încasa o tranșă din bani conform unui titlu de plată emis de ANRP , deoarece succesoarea unuia din cei desemnați pe titlu nu poate face inca dezbaterea la succesiune deoarece defunctul avea datorii la bancă și deci nu poate da declarație că e de acord cu suma. Ce demersuri putem face pentru ca ceilalți beneficiari să își poată incasa părțile cuvenite sau eventual toți?
Cel mai recent răspuns: Cîrjan Ștefan , utilizator 10:10, 18 Octombrie 2018
Ce fel de demersuri doriti sa faceti? Amiabile sau judiciare? Succesoarea, a cam acceptat succesiunea, cel putin in mod tacit, in speta data, asa incat depinde care este si interesul dvs.
Succesoarea e de acord ca ceilalți să își ia părțile cuvenite din valoarea titlului, dar nu știm cum să rezolvăm problema la CEC pentru a ridica banii . Ce acte sau declarații ar trebui în acest caz. Decedatul este trecut pe titlul comun. Dacă se poate pe cale amiabilă aș prefera-o. (Succesoarea are 2 copii copii care au renunțat dar notarul le spune că datorită creditului pentru casă trebuie să dea declarații și celelalte rude mai îndepărtate și apoi se face succesiunea. )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiar al legii 164/2014 -mama mea care a decedat nleanca nleanca buna ziua! va rog frumos si foarte respectuos daca puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in cazul urmator: mama mea este beneficiara a legii 164/2014 cu inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri anrp cf legea 290/2004,cu ... Vero42 Vero42 Buna ziua, sunt beneficiara unor titluri ANRP cf LEGEA 290/2004,cu cota de 1/3,conform documentelor din dosarul depus la ANRP, insa aceasta cota nu este ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor ... Emiliam90 Emiliam90 Buna seara ! Am de ridicat o suma de bani, din urma despăgubirilor celor deportați din Bulgaria. Titlurile de plată au fost emise de către cei de la ANRP, ... (vezi toată discuția)