avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proect european
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proect european

Buna ziua,

Ma numesc Zonte Iulian si detin un teren an comuna Malusteni judetul Vaslui, comuna in jur de 3000 de Persoane.

Avand acest teren m-am gandit sa incep o afacere si anume sa fac o brutarie si un Supermarket de 150 m2 pe acel teren.

Am auzit ca ar exista niste fonduri nerambursabile si ma intrebam daca exista posibilitatea sa obtin si eu acele fonduri, daca ma incadrez sau daca corespund criteriilor.

Nu stiu exact cum se face sau ce detalii ar trebui sa dau pentru a obtine un raspuns.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Zonte Iulian , Consultant credite si finantari 11:15, 22 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere in afaceri CHIRIAC MIRCEA CHIRIAC MIRCEA buna ziua...suntem 3 (viitori) asociati,vrem sa dezvoltam o afacere cu fonduri nerambursabile, pe teritoriul ( TERENUL-nu este intabulat ) unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere paintball tm49lup tm49lup buna ziua. Doresc sa imi deschid o afacere Paintball, nu detin teren pentru a desfasura jocul. exista cumva fonduri europene pentru asa ceva ? stima, (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)