avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract inchiriere imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract inchiriere imobil

Buna ziua. As vrea sa stiu ce acte imi trebuie la inchirierea unui imobil,pe net gasesc variante diferite,unde trebuie inscris contractul si ce declaratie trebuie depusa,lunar sau trimestrial? Am un imobil in Bucuresti ,sector 5 si eu locuiesc in Bacau. Deasemenea vreau sa stiu daca e o suma minima care trebuie sa fie in contract.
Multimesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:30, 22 Aprilie 2017
Contractul de locatiune incheiat intre parti urmeaza sa fie inregistrat de catre locator=
proprietar la administratia fiscala teritoriala
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Tot ce trebuie sa stiu despre contractul de inchiriere imobil pt chirias(platit de societatea la care lucreaza) kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere locuinta catalin818 catalin818 Buna seara! Incepand cu jumatetea lunii decembrie urmeaza sa inchiriem o garsoniera pe care o avem in proprietate, unui chirias care va lucra in armata si ... (vezi toată discuția)