avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie internationala Spania - Romania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie internationala Spania - Romania

Mama mea este pensionata la limita de varsta in Romania,actualmente lucreaza in Spania cu contract de munca de 12 ani.In Romania are o vechime de aprox. 24 ani in campul muncii.
Intrebarea mea este :poate sa deschida dosar de pensionare in Spania ,in momentul cand a intrunit conditiile de acolo (15 ani vechime) ?
A doua intrebare:cand poate sa cumuleze anii de vechime din Spania cu anii de vechime din Romania ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 23 Aprilie 2017
Cititi acest articol:
Pensia internațională 2017: Cum obții pensie și pentru perioadele lucrate în alte state
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare vechime romania + spania ana64bz ana64bz Sotul meu are vechime in Romania 36 ani (inclusiv grupa II-a) si 7 ani vechimea in Spania. Varsta actuala este de 57 ani (nascut Februarie 1958). As dori, ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala (romania si spania) CorinaTM CorinaTM Buna ziua! Mama mea in varsta de 64 de ani a lucrat la CAP 8 ani (acest numar a reiesit in urma unor calcule facute de o doamna de la Casa de pensii Timis), ... (vezi toată discuția)
Pensie mama Elena Panaete Elena Panaete Buna ziua As dori sa stiu cum pot proceda pt a afla informatii.legate de conditiile de pensionare pt mama mea Nascuta in februarie 1958, vaduva din 1989( ... (vezi toată discuția)