avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda cvila privind portul de armament
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda cvila privind portul de armament

Buna seara!
Acum jumatate de an lucram ca paznic de vanatoare, intr-o zi am fost chemat la politie de cei de la arme si munitii la un asa zis control de rutina, dupa ce am discutat cu ei aspecte generale, au dorit sa imi perchezitioneze masina si am fost gasit cu portul de la arma deschis dar cu pusca in toc. Din aceasta cauza am fost sanctionat cu amenda 5000RON si anularea tuturor drepturilor de a mai detine arma. Din aceasta cauza am fost dat afara de la locul de munca fara nicio ezitare. Am dat in judecata, unde am castigat amenda, dar nu si dreputurile de a mai detine arma. Acum as dori sa stiu daca se poate in cat timp ma pot reabilita sau daca pot sa mai detin arma pe viitor? Pentru ca mi as dori sa mi recuperez locul de munca sau macar sa pot fi vanator.

Alte discuții în legătură

Confiscare speciala ovidiu6 ovidiu6 daca sa dat solutie la un caz de suspiciune de branconaj- neinceperea urmaririi penale este valabila confiscarea speciala a armelor(sa facut si expertiza ... (vezi toată discuția)
Legea romaneasca incurajeaza infractiunea? lionel lionel Buna ziua, am citit postul similar al unui utilizator despre cum a luat amenda incercand sa intre in legalitate cu o pusca cu aer comprimat.Aceiasi problema o ... (vezi toată discuția)
Port ilegal de arme? denisa23 denisa23 Buna ziua, Am o pusca, sau mai bine zis am avut... pentru care acum 2 ani de zile nu imi trebuia permis de port arma, pusca a fost cumparata de la un magazin ... (vezi toată discuția)