avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hartuire de catre vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hartuire de catre vecin

Buna ziua! In apartamentul de sub al meu s-a mutat de curand un cuplu de chiriasi care ma acuza ca fac zgomote care ii deranjeaza. Au venit la usa mea de 4 ori in ultimele 3 saptamani, de obicei dimineata pe la 7-8 (o data trezindu-ma din somn) aducandu-mi acuzatii false: ca merg pe tocuri in timpul noptii, ca mut mobila, ca trantesc lucruri s.a. I-am asigurat ca nu de la mine se aude, dar nu vor sa inteleaga.
Ma simt hartuita, iar copilului meu i se face frica atunci cand suna soneria. Fetita e f cuminte si doarme de la ora 21:00, deci nu face galagie.
Ce pot sa fac? Ce masuri legale pot lua pentru a ii face sa inceteze?
Seful de scara nu vrea sa se implice...
Multumesc! Numai bine!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 23 Aprilie 2017
1-Seful de scara nu are nici o obligatie legala ca sa se implice in solutionarea de astfel de diferende intre locatari
2-Incercati initial sa contactati proprietaul de drept al apartamentului sa clarificati problema
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini insuportabili, violenti catalinrcd catalinrcd De 2 ani familia mea este deranjata de locatarii apartamentului de deasupra noastra. S-a mutat un individ la sfarsitul anului 2020 si locuieste aici cu iubita ... (vezi toată discuția)
Copil (nepot) al vecinilor care e foarte galagios FaraGalagie FaraGalagie Buna ziua, Am probleme cu niste vecinii unde sta un copil foarte galagios. Cred ca sta aici la bunici. De cum se trezeste dimineata, incepe sa alerge ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)