avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ii sau pfa la un salon de infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ii sau pfa la un salon de infrumusetare

Care ar fi de preferat pentru un domeniu de activitate intr-un salon de infrumusetare? ii sau pfa?
Cel mai recent răspuns: gia25 , utilizator 23:02, 23 Aprilie 2017
Spre deosebire de PFA, II poate avea pana la 5 angajati, deci ar putea incadra cu 8 sau 4 ore zi si alte persoane care sa lucreze in cabinetul respectiv. As opta pt impunerea in sistem real. Sau as opta pt. microintreprindere cu angajati, daca persoana in cauza ,organizeaza activitatea salonului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de lucru pfa(urgent) iubisbb iubisbb Buna ziua, As dori daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare;Ma intereseaza sa stiu daca o persoana PFA, in baza unui contract de munca este ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pt inchirierea unui scaun in salon? Anamaria.Vasile Anamaria.Vasile Buna. Am nevoie de putin ajutor, sau mai bine zis un sfat. Urmeaza sa inchiriez un post de lucru(un scaun) intr-un salon de infrumusetare. Ce considerati ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)