Tatăl meu a decedat în luna februarie.El s-a despărțit de mama mea când eu eram f mica si s-a recăsătorit cu o doamna.aceasta doamna a decedat cu doi ani înaintea lui.Eu sunt unicul copil al lui,iar doamna respectiva având 3 copiii dintr-o relație anterioara.Am fost căutată de unul dintre copii doamnei în legătură cu succesiunea.Am fost la primărie,am depus certificatul de deces si copia buletinului meu.Copii doamnei nu vor sa mai vina sa depună actele lor.As vrea sa Stiu pașii în cazul în care introduc acțiunea în instanta.Si tinând cont ca după ce a decedat mama lor,tatăl meu nemaiplatind facturile către gaz,energie si apa cine le v-a plăti?Eu sau toti?
Au vocație succesorală Ptr ca actele casei sunt pe numele tatălui si pe numele concubine.Ei au plătit impozitul pentru partea mamei si eu pentru partea tatălui.Dar mai sunt alte facturi neplătite de când trăia tatăl meu.Era deja singur,concubina decedand cu doi ani înainte.în acest caz eu ce trebuie sa fac?
La primărie se duc actele,iar primăria le trimite notarului.Mai trebuie o anexă de la primărie,de aceea se duc actele acolo.Problema e ca cei trei copii ai concubinei
nu vor sa vina cu actele.
La primărie se duc actele,iar primăria le trimite notarului.Mai trebuie o anexă de la primărie,de aceea se duc actele acolo.Problema e ca cei trei copii ai concubinei
nu vor sa vina cu actele.
Testament
olive
buna ziua
revin cu o veche problema
sa o iau de la inceput.
Tatal meu este divortat de mama de 6 ani. In acest timp dansul a locuit in concubinaj cu o alta ... (vezi toată discuția)
Act de mostenitor
olive
buna ziua
indraznesc sa cer si eu sfatul dumneavoastra, daca se poate sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac.
problema este urmatoarea:
tatal meu este divortat ... (vezi toată discuția)