avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere furt politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere furt politie

Buna ziua, pentru fapta de furt pe baza carui articol se intemeiaza cererea? Cel pentru plangere sau plangere prealabila? Fapta a fost savarsita si pe timpul noptii( sunt inregistrari video drept dovada) deci este furt calificat. Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:20, 24 Aprilie 2017
Plangere-art. 289 c.p.p.
Multumesc frumos,
Este suficient sa declarati furtul la politie si sa depuneti dovezile.
Sa va constituiti parte civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere politie furt proprietarapartament proprietarapartament Pentru fapta de furt calificat ( sunt inregistrari video pe timp de noapte) in baza carui articol se intemeiaza plangerea? Plangere sau plangere prealabila? ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii gabrielr gabrielr In infractiunea de talharie si furt calificat, se poate retrage plangerea? Ca sa explic situatia: Eram in parc la..............(nu are sens numele), dupa ... (vezi toată discuția)
Furt si tulburare posesie carmen ala carmen ala Prin donatie, eu si fratele meu am primit, printre altele o suprafata de teren de la o matusa. Fratele s-a inteles cu o persoana(ruda) sa lucreze partea lui si ... (vezi toată discuția)