avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credit

Buna ziua,

Am un credit luat de la o banca in 2008...Poveste lunga...am luat pentru sora mea pentru ca avea nevoie urgent de bani si era proaspat angajata...apoi timp de 3 ani aproape ea mi-a platit ratele. Apoi dintr-o data nu le-a mai platit, banca nu m-a anuntat si eu m-am trezit in biroul de credit (cam dupa 1 an jumate de la ultima plata)...Dubios este ca nu au stiut sa ma caute la telefon sa imi spuna ca nu am paltit o luna, dar cei de la executor au stiut sa dea de mine...In fine...Am verificat acum ceva timp (in 2015) si ultima raportare in BC era din 2014...daca datoria a fost preluata de executor (la care platesc acum o rata) practic catre banca nu mai figurez cu nici o datorie?(precizez ca le-am dat mail celor de la BC si nu au raspuns nici pana azi)...Dupa cat timp se prescrie acea datorie si daca mai pot accesa vreodata un credit?

Alte discuții în legătură

Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa ? dod1 dod1 Buna , Am si eu o intrebare . AM facut un imprumut pe 10 ani de la European Bank acum 8-9 ani . Am platit ratele timp de 2 ani dupa care au urmat numai ... (vezi toată discuția)
Evidenta biroul de credit puncuskaa puncuskaa daca am luat doua credite (produse in rate) in 2004 si nu am platit ratele oare mai figurez in baza de date al biroului de credit ca rau platnic? sau datoriile ... (vezi toată discuția)