avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Buna ziua, din pricina unei suparari mai mare am oprit la mine certificatul de mostenitor al prietenei mele. I l-am trimis recent prin posta romana cu confirmare de primire si cu buletin de expeditie ca ea m-a tot amenintat ca ma da la politie pentru furt. Acum ea l-a primit, mi-a zis ca asta e dovada cu care va merge la politie ca i-l furasem. Daca merge la politie acum, si sunt chemat, nu pot zice ca ea il uitase la mine intre acte si cum mi-am amintit i l-am inapoiat ? Cum sa procedez ? Va rog sa ma informati daca se poate.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:14, 24 Aprilie 2017
Din moment ce l-ati inapoiat nu cred ca veti avea probleme.
Declaratia o dati dupa ce vorbiti cu avocatul angajat de dvs. daca veti fi chemat la audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat , va rog sa ma ajutati! robertkori robertkori Acum ceva timp in urma, am vrut sa fac o gluma unui vecin, si i-am luat bicicleta din fata blocului,acesta fiind beat intr-un magazin. I-am dat bicicleta unui ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal-suspendare permis babici93 babici93 Tin sa mentionez ca am fost tras pe dreapta pe nedrept! depasirea pe care zice politistul ca am efectuat-o ,am fost obligat sa o fac din urm motiv: aveam doua ... (vezi toată discuția)