avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere spatiu locativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere spatiu locativ

Am gasit un chirias pentru garsoniera mea iar plata chiriei acestuia urmeaza sa o faca firma unde lucreaza.Firma sustine ca nu poate face plata chiriei decit daca eu accept sa inregistrez garsoniera ca punct de lucru pentru aceasta firma.Este adevarata aceasta afirmatie?In caz afirmativ daca accept cum ma afecteaza?ce implicatii sunt ref dreptul meu de propietate si relatiile mele contractuale cu chiriasul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:45, 24 Aprilie 2017
Concret dv urmeaza sa incheiati documente cu chiriasul pentru spatiu cu destinatia de locuinta sau sediu entitate juridica ?
Daca intentionati sa inchiriati bunul imobil cu entitate juridica va asumati anumite obligatii,
acorduri de la vecini,incheiere conventie cu asociatia de proprietari/locatari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare destinatie spatiu locuit garsoniera in spatiu comercial adora2013 adora2013 Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere inchiriata unei firme -salon coafor . Chiriasul doreste schimbarea destinatiei garsonierei din satiu de locuit in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)