avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Completarea anilor de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Completarea anilor de pensie

Locuiesc in USA pot plăti 1an de vechime pentru completarea a 15 ani de vechime,lucrați in România .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 25 Aprilie 2017
Puteti sa "va cumparati" pana la 5 ani pentru completarea vechimii pentru pensie conform Legii nr. 186/2016 privind unele măsuri în domeniul asigurării unor categorii de persoane în sistemul public de pensii.
Perioada pentru care va puteti completa stagiul de cotizare este cuprinsa intre anii 2012 - 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata vechime pt. pensie Retardila Retardila Buna ziua! Din diverse motive intre 1998 si 2000 am fost nevoit sa-mi intrerup cotizarea la Fondul de pensii.... Prevederile legale imi permit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata parțial Zamfir Floarea Zamfir Floarea Când pot ieși la pensie anticipat parțial dacă sint născuta la data de 1/01/1960 și am lucrat 14 ani 3 luni si 9 zile in condiții normale iar in gr. ... (vezi toată discuția)
Cumparare vechime in munca americanux americanux Buna ziua, daca imi cumpar acum vechime este luata in considerare pt sporul de vechime? Multumesc (vezi toată discuția)