avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Auto vandut in afara tarii si regasit dupa 3 ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Auto vandut in afara tarii si regasit dupa 3 ani

Salutare, o sa incerc sa fiu cat mai concret si mai scurt, sper sa ma puteti ajuta.
Poveste este cam aceasta:
Acum 3-4 ani un foarte bun prieten de al meu a vandut un autoturism care era inmatriculat pe numele sau unui cetatean turc care nu a avut si nici nu are domiciliu in romania ! (contract de vanzare cumparare si scoaterea de la circa financiara)
Intamplarea a facut ca acum cateva zile intr-o benzinarie de pe centura bucurestiului sa dam peste turc si masina prietenului meu.
Acum noi am ramas mirati ca nu a inmatriculat-o in turcia, masina se afla intr-o stare buna si din vorba in vorba acesta a zis ca ar vinde masina "discutii nimic concret", insa...eu acuma daca as vrea sa achizitionez masina asta....cum fac cu acel fiscal care 3-4 ani pot spune ca a stat in aer?
Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: th3king666 , utilizator 18:46, 29 Aprilie 2017
Ma ajuta cineva cu un raspuns sau ma re-orientez in cautarea raspunsului???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare pentru masina pe gpl luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire. Sotul meu este cetatean italian cu drept de rezidenta in Romania. Cum pe moment lucreaza si locuieste aici vrea ... (vezi toată discuția)
Lipsa rca si itp auto inmatriculat turcia paolo123 paolo123 Buna ziua. Tatal meu are o masina de la un prieten turc de circa un an de zile ce I-a fost lasata tatalui meu pentru a se folosi de ea. Noi stand la tara, ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inmatriculat in ue estreea estreea Salut, Locuiesc in Germania si doresc sa cumpar un autoturism de aici , mentionez ca sotul meu este cetatean UK cu domiciliul stabil in Germania de 40 de ani ... (vezi toată discuția)