avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediul pentru cresterea copilului pana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani

As vrea sa stiu daca , cum si dupa cata timp de la reinceperea serviciului pot beneficia de concediul de odihna pe anul 2006, in conditiile in care concediul mentionat in titlu expira la 13 ianuarie 2006.

Multumesc,
Cleo.
Cel mai recent răspuns: iulianus , utilizator 23:43, 18 Aprilie 2006
Pe durata concediului de crestere a copilului pana la 2 ani contractul de munca este suspendat. Dupa ce faci cererea de revenire din acest concediu o sa ti se faca o decizie prin care tu iti reiei activitatea deci si toate drepturile prevazute in contractul de munca, inclusiv dreptul la concediu de odihna. In functie de volumul de munca si de alte programari ale concediilor, angajatorul iti poate aproba o fractiune de concediu sau in totalitate.
ce totalitate?1daca reincepea activitatea la 1 dec ,putea sa intre in concediu de odihna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele concediului medical asupra concediului de odihna viki_marinescu viki_marinescu Buna ziua, ma confrunt si eu cu o problema care nu stiu cat de legala este rezolvarea data de angajator.M-am intors din concediul pentru crestere copil pe 22 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu camelia688 camelia688 buna seara. am si eu o intrebare: daca sunt angajata cu carte de munca de 5 luni am dreptul la concediu de odihna? cate zile? imi afecteaza concediul salariul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna crisstia crisstia Buna ziua, As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna.Firma la care lucrez ne acorda doar 10 zile lucratoare de concediu ... (vezi toată discuția)