avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociati SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociati SRL

Un SRL nou infiintat poate avea ca asociati o persoana fizica (99%) si un alt SRL (1%) - in cazul in care acest ultim SRL are ca asociat unic aceeasi persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:52, 25 Aprilie 2017
Nu. SRL-ul nou infiintat poate avea ca asociat persoana care detine un SRL ( unic asociat ) si un SRL la care nu este asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic și administrator la un srl, aș vrea să-mi deschid încă o firmă. cu ce condiții pot să fac asta? Florina000 Florina000 Buna seara, sunt asociat unic si administrator la un srl si as vrea sa-mi deschid inca o firma. Am tot citit ca nu poti fi asociat unic la 2 societati. ... (vezi toată discuția)
Administrator srl utc utc Buna ziua, Se poate înființa un SRL cu doi asociați asociatul X este persoana fizica care mai are un srl si este asociat unic si administrator ... (vezi toată discuția)
Constituire srl virginia.duta virginia.duta Poate fi infiintat un SRL care areca asociati : persoana fizica X si un SRL , dar persoana fizica X este asociat unic in cadrul SRL - ului ? Care e legea care ... (vezi toată discuția)