avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... notare in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

notare in CF

un antecontract de v-cump care nu a fost incheiat in forma autentica poate fi inscris in CF sau doar un antecontract incheiat la notar poate fi inscris in CF?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:07, 27 Aprilie 2017
Numai documentele autentificate si hotararile judecatoresti pot fi notate la ocpi
tks ... imi puteti indica temeiul legal?
Gresit. Hotararile Asociatiilor de Proprietari prin care se solicita notarea privilegiului, sunt acte sub semnatura privata care se noteaza fara probleme de OCPI, la fel ca si actele atestate de avocat.
e alba sau neagra? :">
Este diferenta apreciabila intre antecontract vanzare cumparare persoane fizice si instituirea privilegiului imobiliar de catre asociatia de proprietari pentru recuperare sume cu titlu de restanta-in temeiul disp art 51 din L nr 230/2007
Initiatorul topicului a ridicat problema notarii la ocpi a unui inscris neautentificat care viza conventia partilor posibil promisiune bilaterala de vanzare cumparare bun imobil
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2017
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanz-cumparare certificat de avocat - inscriere in cf ContSters22096 ContSters22096 a si b au incheiat un antecontract de v-cumparare certificate de un avocet. termenul stability pentru incheierea contractului in forma autentica a expirat ... ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce trebuie in concret sa cer ocpi pentru ca promitentul-vanzator ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, Ce trebuie in concret sa cer OCPI pentru ca promitentul-vanzator sa nu poata vinde imobilele pe care mi le-a promis si pe care eu i le-am achitat ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare DanyD DanyD 1. Care este perioada maxima care poate fi trecuta in acest antecontract de v-c, pana la care se poate plati si cea de-a doua rata ptr. a putea perfecta apoi ... (vezi toată discuția)