avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... notare in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

notare in CF

un antecontract de v-cump care nu a fost incheiat in forma autentica poate fi inscris in CF sau doar un antecontract incheiat la notar poate fi inscris in CF?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:07, 27 Aprilie 2017
eaxt despre asta este vb - promisiune bilaterala v-cumparare imobil - inscris care este certificate de in avocet, dar nu autentificat de notar
Mergeti la cadastru si va convingeti. Raspuns final "DA".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanz-cumparare certificat de avocat - inscriere in cf ContSters22096 ContSters22096 a si b au incheiat un antecontract de v-cumparare certificate de un avocet. termenul stability pentru incheierea contractului in forma autentica a expirat ... ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce trebuie in concret sa cer ocpi pentru ca promitentul-vanzator ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, Ce trebuie in concret sa cer OCPI pentru ca promitentul-vanzator sa nu poata vinde imobilele pe care mi le-a promis si pe care eu i le-am achitat ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare DanyD DanyD 1. Care este perioada maxima care poate fi trecuta in acest antecontract de v-c, pana la care se poate plati si cea de-a doua rata ptr. a putea perfecta apoi ... (vezi toată discuția)