avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15 / 2003 - Interpretare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15 / 2003 - Interpretare

Buna ziua,

Articolul 2c) a fost eliminat din legea generala, insa este prezent pe lista cerintelor unor consilii locale. Redau continutul articolului:

c) parintii acestora nu detin sau nu au detinut in ultimii 10 ani in proprietate un teren in suprafata mai mare de 500 m2 in mediul urban sau de 5.000 m2 in mediul rural, indiferent de localitatea in care este situat terenul.

Pentru limita de 5000 mp, se ia in considerare si terenul extravilan (arabil) ? Sau doar terenul construibil intravilan ?

Alte discuții în legătură

Legea 15 / 2003 - interpretare andrei6200 andrei6200 Buna ziua, Articolul 2c) a fost eliminat din legea generala, insa este prezent pe lista cerintelor stabilite de Consiliul Local al Sectorului 4 din ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan athos84 athos84 Buna ziua, Am un teren extravilan, proprietate personala pe care am construit o casa. Terenul se afla la limita intravilanului, cu posibilitati de racordare ... (vezi toată discuția)
Legea 15 /2003 privind acordarea unui teren de catre primarie valiG7 valiG7 Am 25 de ani si sunt interesat de legea 15/2003 intrucat as vrea sa mi construiesc o casa in drobeta turnu severin .Intrebarea mea este :daca ambii parintii ... (vezi toată discuția)