avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema de drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema de drept civil

mama si sora ei mi-au pus casa pe nume ele devenind uzufructuari acum 15 ani perioada in care eu am investit multi bani in casa iar acum s au razgandit. Pot sa modifice actele?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 21:30, 26 Aprilie 2017
Bună ziua. În principiu nu. Dar TB văzut actul de către un avocat.
scuze ce inseamna TB
~ Conținut șters la cerere ~
Sora a vandut un apartament care era pe numele ei iar eu un apartament care a fost cumparat pe numele meu desi contractul de inchiriere anterior a fost pe numele mamei, astfel cu banii rezultati am cumparat casa pe numele meu iar ele cu uzufruct viager
Asa cum v-am recomandat și mai devreme contractul trebuie (TB ) studiat de un avocat.

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune auras81 auras81 eu am cumparat casa si o 2 treimi din curte de la tatal meu prin contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager in favoarea lui. suprafata totala a ... (vezi toată discuția)
Probleme contract vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager gabi_cristina2004 gabi_cristina2004 Am si eu o mare problema si sper sa gasesc un raspuns sau un ajutor la problema mea. In 2005 locuind cu chirie cu sotia mea, mama a insistat sa ne mutam cu ea ... (vezi toată discuția)
Pot exista 3 uzufructuari in acelasi timp? Bogdan_P Bogdan_P Buna ziua! Tatal meu a decis sa imi doneze mie si sorei mele 10% din apartamentul nostru, si sa facem clauza de uzufruct viager pentru fiecare dintre noi 3 ... (vezi toată discuția)