avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru pe auto vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru pe auto vandut

Buna ziua, am avut un credit in valoare de 9000 de lei luat acum 5 ani. In ianuarie anul acesta am primit instiintare de poprire pe contul de salariu, apoi pe 20 aprilie 2017 am primit instiintare de sechestru auto pe o masina ce am vandut-o la sfarsitul lunii decembrie 2016 insa am scos-o de la taxe si impozite in ianuarie 2017. Practic masina a fost trecuta pe numele sotiei. Este posibil ca autoturismul sa fie sechestrat in aceste conditii? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sechestru pe autoturism după un credit gabinella gabinella Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun mobil (autoturism) alx_01 alx_01 Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am achizitionat un autoturism acum 2 ani cu fonduri provenite din surse proprii. La scurt timp dupa ce s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)