avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe autoturism după un credit
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe autoturism după un credit

Buna seara . Am avut un credit la TBI in 2006 . Am platit o perioada apoi nu am mai reusit . A trecut mai mult timp , am primit mai multe instiintari de plata , dar datorita altor probleme familiale platile nu au putut fi efectuate . Anul acesta am primit de la un executor judecatoresc instiintare ca sunt executata silit pentru acest credit . Mentionez ca verificand baza de date on line din judetul meu in primavara 2017 figurez cu respingerea de catre instanta a executarii silite ,urmand ca in octombrie 2017 instanta sa acccepte executarea silita . A fost infiintata poprire pe drepturile salariale , fiind bugetara nu a fost foarte greu , prima plata fiind in noiembrie 2017 . Acum in decembrie am primit o instiintare ca autoturismul pe care il detin in proprietate este sechestrat si trebuie sa predau certificatul de inmatriculare si cartea de identitate , ca un exemplar cu procesul verbal de sechestru a fost trimis la Polotie rutiera si unul la Directia de impozite si taxe . Ce urmeaza ? Ce se intampla daca nu predau actele ? Cum va fi ? Se va ridica masina ? Care este posibitatea sa raman cu masina ? Am mai avut credite cu executare si sumele restante au fost virate prin poprire pe salar , dar nu a fost sechestrata masina , poprirea fiind sistata dupa achitarea sumelor . Eu mai pot circula cu masina ?
In instiintare se mentioneaza ca trebuie sa ma prezint la sediul executorului judecatoresc in termen de 5 zile , dar acest lucru nu este posibil datorita serviciului si pentru ca executorul judecatoresc este in alt oras , alt judet . ce ma sfatuiti ? Este posibil sa raman doar cu poprirea pe salar si sa imi ridice sechestru de pe autoturism ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)