avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte vanzare autovehicul,intocmire si la ce trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte vanzare autovehicul,intocmire si la ce trebuie sa fiu atent?

Doresc sa cumpar un autovehicul second hand , adus din danemarca, nu are scoase nr. rosi de romania.
propietarul a zis ca imi face un contrat vanzare cumparare in 6 exemplare ( nu inteleg dece in 6 exe.)dupa care mergem la el la primarie etc, apoi a mai zis ca vin cu el la mine in localitate( jud) merg la primarie si ii trimit nr.de inregistrare. la el copie fax etc, apoi mergem sa scoatem nr. rosi de la politie* cred?, (ca pana acum nu am inmatriculat masini second hand ( si nici noi :))
La ce trebuie sa fiu atent, in afara de verificarea serilor inscrise pe sasiu cu actele masini, acte de vanzare din danemarca, ce acte trebuie sa imi dea vanzatorul in original?
ce acte il las eu ( copie C.I?)
Ce pot trece la clauze ( returnare bani daca masina prezinta suspiciuni de provenienta/furt)?
Daca se poate un raspuns cat de repede
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2017
alinafgs, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de accident kodove kodove Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand, cu taxa neplatita, deci nu o voi inscrie pe numele meu. Detin la autovehicul cartea masinii, talonul, act ... (vezi toată discuția)
Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)
Acte mașină sh vaflormar vaflormar Bună ziua, Care sunt actele necesare pentru a cumpăra si apoi înmatricula o mașină second hand? Va multumesc! (vezi toată discuția)