Buna ziua.
Ce se intampla daca nu reusesc sa ma prezint la termenul de judecata in care sunt parte parata? Mentionez ca am aflat din intamplare de citatie (de proces), eu fiind la munca in Anglia.Astfel am aflat ca este a treia citatie pentru care eu nu am semnat de primire. Nu m-a informat nimeni ca sotul meu a deschis divort.Am un copil minor. ce se poate intampla ...Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez.dar acum nu ma pot prezenta la proces. Cum sa fac sa obtin un alt termen? Daca trimit prin fax o cerere in sensul acesta e ok? Va multumesc. Imi cer scuze daca sunt incoerenta.
Neaparat sa scrieti o adresa instantei si sa explicate cele de mai sus. Lipsa citarii ori neindeplinirea in mod legal a procedurilor de citare constituie un impediment legal ptr judecarea cauzei.
Aratati ca sotul a indicat cu rea-credinta o adresa din tara pe care nu o mai folositi, ca stia ca sunteti in strainatate etc.
Aratati cu doar din intamplare ati aflat de proces si de termen si ca nu puteti sa va luati concediu ca sa fiti la urmatorul termen.
Indicati o adresa din tara unde sa va fie communicate actele ori o adresa de e-mail la care aveti acces.
Anexati neaparat o copie dupa contractul de munca ori orice alta dovada ca sa sustineti faptul ca nu sunteti in tara.
Cereti alt termen de judecata ptr a va putea stabili apararea si cereti comunicare actiunii si a actelor care au fost facute pana la acel moment in dosar.
Gasiti adresele de e-mail ale tuturor instantelor din Romania pe portal.just.ro