buna ziua.mama mea lucreaza la o firma (care se ocupa cu ingrijirea de batrani la domiciliu) si firma respectiva nu o plateste de 2 luni.cum si unde trebuie sa ne adresam sa putem recupera salariu?
de-obicei, aceste firme doar percep un comision; "salariul" e platit de persoana care beneficiaza de servicii si nu e un salariu in adevaratul sens al cuvantului ci niste bani platiti la negru, cum se spune, fara carte de munca si fara taxe si contributii achitate; e neobisnuit ca firma sa plateasca un salariu ... in fine, insa, daca asa se intampla, faceti o adresa la ITM, o plangere si daca nici asa nu se sperie, mergeti in instanta
multumesc frumos. Am uitat sa precizez ca firma respectiva a incheiat un contract cu familia batranilor si plateste in jur de 5000 lei pt 2 persoane care sa ii ingrijeasca.
da, eu v-am povestit din experienta proprie: noi am incheiat un contract cu firma, am platit un comision pentru persoana care venea zilnic sa aiba grija de bunica mea care locuia cu noi insa noi o plateam pe doamna care venea, nu plateam firma si apoi firma pe ea; avea un tarif fix pe ora; nu era salariu
Salariu restant
adminibuc
Buna ziua!
Stiu ca situatia mea nu prea are sanse de reusita insa doresc sa intreb daca pot recupera un salariu la negru.
Mi-am dat demisia de la o firma ... (vezi toată discuția)