avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto platit de persoana cu handicap gradul doi.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto platit de persoana cu handicap gradul doi.

Buna ziua.
Ma numesc Grosu D si sunt din Tecuci GL.
As dori sa stiu ce pot face in cazul in care socrul meu,persoana cu handicap gradul doi, a platit impozitul auto pe 2017.in localitatea Poiana GL,pentru ca asa a spus functionarul de acolo.
Soacra mea a fost si a platit, apoi mi-a spus mie.
Eu caut raspunsuri la cei care se pricep cel mai bine,adica dvs avocatnet.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Obligativitatea platii impozitului pe locuinta si teren banicaemilia banicaemilia Buna ziua, Am si eu o intrebare: cine este obligat sa achite impozitul pe cladire si trenul aferent in cazul in care pe contractul de vanzare-cumparare sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, socrii mei au decedat in decursul ... Jhoanacris Jhoanacris Buna ziua. Deranjez cu o problema. Socrii mei au decedat in decursul a 2 ani. Soacra mea prima, socrul pe 7 august a.c. Ambii fiind persoane cu handicap ... (vezi toată discuția)